fbpx

About us

Translation in progress

 

About us at Dagali Opplevelser on Geilo

Dagaliopplevelser er en aktivitetsbedrift med beliggenhet i Dagali, ca 25 km fra Geilo og 120 km fra Kongsberg, langs riksvei 40. Du når oss på få timer fra hele Østlandet.

Vi tilbyr aktiviteter for de fleste, fra rafting, gokart og bilslalåm med mer om sommeren til snøscooter og isbanekjøring om vinteren. Se våre aktivitetssider for mer informasjon. Vi sørger også for overnatting og mat for de som ønsker det, og har et stort tilbud til firmaerskolerutdrikningslag og liknende grupper.

Vi er en helårs bedrift, som har nødvendig kompetanse og nok utstyr til å gjennomføre små og store arrangement, som vi skreddersyr sammen med kunden. Det gir trygghet for våre kunder, enten det er en skoleklasse, en familie eller et firma på tur, fordi vi kan gi deg forutsigbarhet. Vi har stor bredde på aktivitetstilbudet, her finner du noe for de fleste.

Året rundt

Avhengig av årstid er vi 5-15 personer som jobber her.  Med aktiviteter, transport, overnatting og servering, booking, markedsføring og administrasjon er det nok å gjøre. Sommeren er den mest hektiske perioden der mye skjer samtidig. Vi har svært dyktige rafteguider fra de fleste verdenshjørner og vi er så heldige at de kommer igjen år etter år. Vår og høst er høysesong for skoleturer og utdrikningslag. Om vinteren har vi et mindre spenn i aktivitetene, men dette er tiden for de virkelig store gruppene.