Firmatur

Enten dere vil ha en kick-off ved sesongstart, et julebord med aktiviteter eller gi en påskjønnelse til enkelte medarbeidere kan vi hjelpe dere.

Våre aktiviteter kan tilpasses de aller fleste grupper og ønsker dere noe dere ikke finner på sidene våre kan vi fikse det meste. Vi har for eksempel hatt gjester på vinkurs, sykkelturer, fisking, fjellturer med akevittsmaking, matlagingskurs, SPA og andre aktiviteter. Kun fantasien setter grenser, hvis dere har en idè hjelper vi dere med å gjennomføre den. Vi liker en utfordring, så sett oss gjerne på prøve!

(Les mer om firmaturer…)

Skoletur

Det kommer mange skoler til DAGALIopplevelser og vi kan tilby alt dere trenger og et uforglemmelig opphold til en hyggelig pris. Det er først og fremst 10. klasser og videregående skoler som kommer til oss, men vi kan lage et opplegg for alle aldersgrupper.

Stadig flere skoler krever at en skoletur må ha en faglig innhold for at man skal kunne reise i skoletiden. Vi kan tilby kurs som er tilpasset læreplanen, f.eks. Førstehjelpskurs, kart, kompass og GPS eller overlevelseskurs. Andre kurs kan også arrangeres på forespørsel.

(Les mer om skoleturer…)

Utdrikningslag

Er du så heldig at du får være forlover? En stor ære og et hyggelig oppdrag, men å arrangere utdrikningslag kan fort bli et stressende prosjekt. Heldigvis hjelper vi deg hele veie og lager hele opplegget. Er dere flere enn 10, eller kjøper aktiviteter for minimum kr 1000 per person spanderer vi aktivitetene bruden/brudgommen.

(Les mer om utdrikningslag…)