fbpx

Sikkerhet

Sikkerhet foran alt

Vi i DagaliOpplevelser er svært opptatt av sikkerheten til våre gjester. Selv om flere av våre aktiviteter kan rangeres som “ekstremsport” betyr ikke det at du som deltaker skal føle at du tar ekstreme risker ved delta. Ved alle aktiviteter starter vi med instruksjon og sikkerhetsgjennomgang.

Som gjest er du ansvarlig for å følge instruksene knyttet til den enkelte aktivitet, for din egen og andres sikkerhet. Vi kan ikke godta at deltakere er påvirket av alkohol eller andre rusmidler på våre aktiviteter. Det hender imidlertid at noen grupper ønsker å ta seg en pils etter endt aktivitet og det er helt OK, forutsatt at det ikke sjenerer andre gjester.

De fleste er dekket av sin reiseforsikring både ved avbestilling og i tilfelle uhell. Sjekk med ditt eget forsikringsselskap.

Alle våre raftingguider er sertifisert igjennom Rescue 3 international, og har lang og bred erfaring fra mange elver rundt om i verden. Og kjenner selvfølgelig vår egen elv ut og inn. Les gjerne mer om Rescue 3 på deres nettsider.
Alle ansatte har også førstehelpskurs hvert 2. år, og gjennomgang hvert år.

På rafting, dersom det kun er en båt på turen så følges båten alltid av en eller to sikkerhetspadlere.