Dagali Opplevelser

Rafting, Paintball, Gokart med masse mer! 

Dagali Opplevelser er en aktivitetsbedrift med beliggenhet i Dagali, ca 25 km fra Geilo og 120 km fra Kongsberg, langs riksvei 40. Du når oss på få timer fra hele Østlandet.

Vi tilbyr aktiviteter for de fleste, fra rafting, gokart og bilslalåm med mer om sommeren til snøscooter og isbanekjøring om vinteren. Se våre aktivitetssider for mer informasjon. Vi sørger også for overnatting og mat for de som ønsker det, og har et stort tilbud til firmaerskolerutdrikningslag og liknende grupper.

Vi er en helårs bedrift, som har nødvendig kompetanse og nok utstyr til å gjennomføre små og store arrangement, som vi skreddersyr sammen med kunden. Det gir trygghet for våre kunder, enten det er en skoleklasse, en familie eller et firma på tur, fordi vi kan gi deg forutsigbarhet. Vi har stor bredde på aktivitetstilbudet, her finner du noe for de fleste.

Rafting_front_dagali_opplevelser

Rafting

Rafting er en actionfylt aktivitet som passer for alle som er glad i adrenalin og spenning. Vi tilbyr rafting for alle, fra rolig turer på vannet for de aller minste (4 år) til ekstremrafting i heftige stryk.

Dagali Rafting har vært med helt siden starten i Norge.
Siden oppstarten i 1989 har Dagali Rafting vært en av de ledende i Norge og Europa. Dette skyldes mye at vi holder til langs Numedalslågen, som er Norges nest lengste elv.
Numedalslågen har mange av de fineste, og samtidig mest tekniske og utfordrende stryk du kan finne i en raftingelv.

Våre guider er håndplukket fra hele verden, og alle er sertifiserte i Rescue 3 International.
Vi setter våre gjesters sikkerhet først.

For å enkelt beskrive vanskelighetsgraden av en elv, deles stryk inn på en skala fra 1 – 6.
1 er rolig og 6 ikke mulig å rafte. Dagali Rafting arrangerer turer daglig på grad 1-5.

Sesongen starter i slutten av mai og varer til ca. midten av oktober. Book turen idag!

Kontakt oss gjerne for bestilling:

Priser - Dagali Opplevelser