Kontakt oss – tlf: 32 09 38 20 – epost: post@dagaliopplevelser.no

Close
Utdrikningslag

Arranger tidenes utdrikningslag!

Er du så heldig at du får være forlover? En stor ære og et hyggelig oppdrag, men å arrangere utdrikningslag kan fort bli et stressende prosjekt. Heldigvis hjelper vi deg hele veien og lager hele opplegget. Er dere flere enn 10 og kjøper aktiviteter for minimum kr 1000 per person, spanderer vi aktivitetene på bruden/brudgommen.

Vi tilbyr en rekke spennende aktiviteter som passer godt for utdrikningslag av begge kjønn. I sommerhalvåret er det rafting, bilslalom og paintball som er toppselgerne, mens i vinterhalvåret står snøscooteraktiviteter øverst på lista.

OVERNATTING

Vår lavvocamp er et populært overnattingssted for utdrikningslag om sommeren. Der har vi store lavvoer med plass til alt 25 personer pr lavo. Lavvoene har gulv, liggeunderlag og bålplass. Ta med egne soveposer. Det er sanitæranlegg med dusj/wc ca 200 meter unna. Dere kan leie grill hos oss om dere ønsker, og det er også mulig å få servert alle måltider (for grupper på min. 10 personer).
Vi selger ved, grillkull og tennvæske så dere skal slippe å «dra» på det til fjells.

Vi har også gode avtaler for hytter og leiligheter her i Dagali, i Uvdal og på Geilo, samt flere av hotellene på Geilo. Fortell oss litt om hva dere ønsker av overnattingsstedet så skal vi sørge for et godt tilbud.

SERVERING

Vi kan levere alle måltider til grupper som ønsker det. Hva med en varm gryterett servert etter noen timer på isbanen? Suppe og rundstykker i lavvocampen før raftingturen? Eller en deilig grillmiddag etter dagens aktiviteter? Kontakt oss for full meny og mer informasjon.

Ønsker dere å ordne maten selv er det ikke noe problem, vi har gassgriller til utleie og tønnegriller til utlån. Dere velger om dere vil sitte ute og se på det som foregår, inne, eller i vår koselige grillhytte.

TIPS OG RÅD FOR DEG SOM SKAL ARRANGERE UTDRIKNINGSLAG:

Å være forlover er en stor ære, men det følger også en del forpliktelser med oppgaven. Å arrangere utdrikningslag er morsomt, men også arbeidskrevende. Her har vi samlet noen tips og råd for deg som skal arrangere utdrikningslag. Du får tips til pakkeløsninger og aktiviteter som egner seg.

HVEM SKAL DRIKKES UT?

Brud eller brudgom? Adrenalinjunkie eller veldig forsiktig?
Utdrikningslaget skal selvsagt være morsomt for alle, men det aller viktigste er at bruden/brudgommen har det gøy. Noen elsker overraskelser og synes alt som inkluderer fart og spenning er gøy, andre liker best å ha kontroll på
det meste og vil helst ikke bli overrasket.
Husk at det skal være bruden/brudgommens dag!

VI VIL VITE…

Det er et par ting vi gjerne vil vite når du ber om et tilbud:

  • Hvor mange regner dere med å bli?
  • Har dere et omtrentlig budsjett?
  • Trenger dere overnatting? Hvor mange netter? Hva slags standard? Lavvo, leilighet/hytter, hotell?
  • Trenger dere transport?
  • Ønsker dere servering?

ORGANISERING

For deg som skal organisere det hele er det også lettere å forholde seg til. Da vet du nøyaktig hvor mange som skal være med og slipper å ta jobben med å samle inn penger i etterkant. Skulle det bli flere enn det som opprinnelig er påmeldt lar det seg som regel løse, men da må vi få beskjed før dere kommer.

Vi blir gjerne med på en bløff, men pass på at ikke skuffelsen blir for stor når bløffen blir avslørt. Det er ikke så festlig å tro at man skal fly helikopter til Bergen når det viser seg at man skal kjøre gokart i Dagali. Å sette på sele for strikkhopp og snakke om fallskjerm, før man plasserer bruden/brudgommen i en rallybil pleier imidlertid å være en stor suksess.

Pass på at brud/brudgom har med seg nødvendig klær og utstyr. Skal vedkommende lures av gårde bør dere sørge for å ta med det han/hun trenger.

GENERELL INFO

Det finnes mange måter å transportere brud/brudgom på. Noen kommer i småfly eller helikopter, noen blir plukket av en bekjent med politibil eller en bonde med traktor. Vi kan hente dere hjemme eller på togstasjonen på Geilo, eller så kan dere selvsagt kjøre hit selv.

Et felles tema for bekledning kan være morsomt. Det er lett og billig å få trykt opp personlige t-skjorter om man vil gjøre det enkelt. Ellers kan man få brud/brudgom til å skille seg ut. En stor, hvit kanin og en gruppe jegere legges utvilsomt merke til. Ta med den gruppa på paintballbanen og vi kan love at den stakkars kaninen vil få det tøft! Vi har sett store babyer, rockestjerner, damer utkledd som menn og omvendt, gorillaer, prinsesser og pirater og mye annet.