Kontakt oss – tlf: 32 09 38 20 – epost: post@dagaliopplevelser.no

Close
Firmatur

En firmatur dere sent vil glemme!

Ta med dere kundene deres på kundearragement.  Enten dere vil ha en kick-off ved sesongstart, et julebord med aktiviteter eller gi en påskjønnelse til enkelte medarbeidere, kan vi hjelpe dere. I sommerhalvåret er det rafting, gokart og bilslalom som er toppselgerne for bedrifter, mens i vinterhalvåret står isbanekjøring og snøscooter øverst på lista.

Våre aktiviteter kan tilpasses de aller fleste grupper. Ønsker dere noe dere ikke finner på sidene våre kan vi fikse det meste. Vi har for eksempel hatt gjester på vinkurs, sykkelturer, fisking, fjellturer med akevittsmaking, matlagingskurs, SPA og andre aktiviteter. Kun fantasien setter grenser, og hvis dere har en idè hjelper vi dere å gjennomføre den. Vi liker en utfordring, så sett oss gjerne på prøve!

Vi kan arrangere aktiviteter over flere dager for større grupper eller tilby en enkel kveldsaktivitet etter dagens faglige alibi. Vi tilbyr selvsagt også konferanselokaler og catering.

Ring oss eller send oss en mail så lager vi et uforpliktende forslag! Vi har mange gode aktiviteter og løsninger for firmagrupper, men siden folk er så forskjellige og har så mange ulike ønsker foretrekker vi å komme med forslag etter å ha fått vite litt mer om kunden. Det er viktig for oss at alle skal ha det morsomt og at alle deltakerne skal være i aktivitet hele tiden, så det ikke blir kjedelig venting og dødtid.

Overnatting

Vi har mange alternativ for de som trenger overnatting. Alt fra lavvocamp, til flotte hoteller. Vi tilbyr en del overnatting selv og har i tillegg gode samarbeidspartnere i området, slik at vi kan gi dere gode tilbud på overnatting!

Servering

Vi kan levere alle måltider til grupper som ønsker det. Hva med en varm gryterett servert etter noen timer på isbanen? Suppe og rundstykker i lavvocampen før raftingturen? Eller en deilig grillmiddag etter dagens aktiviteter? Kontakt oss for mer informasjon og full meny.

Ønsker dere å ordne maten selv er det ikke noe problem. Vi har gassgriller til utlån. Dere velger om dere vil sitte ute og se på det som foregår eller sitte i vår koselige grillhytte.