Kontakt oss – tlf: 32 09 38 20 – epost: post@dagaliopplevelser.no

Close
Klassetur

En actionfylt klassetur!

Hvert år kommer det mange skoleklasser til Dagali Opplevelser, og vi kan tilby et uforglemmelig opphold til en hyggelig pris. Det er først og fremst 7. klasser, 10. klasser og videregående skoler som kommer til oss, men vi kan lage et opplegg for andre aldersgrupper også. 

Hva er en god skoletur?

Det er en stor jungel å velge i når man skal arrangere skole tur. Vi i Dagali Opplevelser har lang erfaring i akkurat dette, og hjelper til med å lage et program som passer dere.

Når på året skal man reise?

De fleste velger tiden rett etter skolestart om høsten (august/september) eller like før skoleslutt om våren (mai/juni).
Siden Dagali ligger høyt til fjells varer vinteren lenge, men fra siste uken av mai er alle sommeraktiviteter i gang.

Hvor lenge skal man være borte?

De aller fleste gruppene velger to overnattinger, med noen unntak. Noen ønsker å spare penger og har derfor en overnatting, andre ønsker å bruke mer tid sammen og velger 3 overnattinger.
Det viktigste er at man lager et program med mye aktivitet hver dag, slik at det hele tiden skjer noe for ungdommene.

Program

Det som er viktig er at man lager et program med mye aktivitet hver dag, slik at det hele tiden skjer noe for ungdommene.

Ønsker dere et lengre program er det som regel ikke noe problem, vi kan sette opp aktiviteter eller hjelpe dere med å lage aktiviteter uten ekstra kostnad (f.eks. en fjelltur), men det er viktig at det ikke blir for mye dødtid.

Overnatting

De fleste overnatter i lavvo, enten med selvhusholdning eller med catering fra oss.

Det er også mulighet til å sove på hotell eller i hytter, med all mat inkludert.

Hvor mange ledere trenger man?

Dette varierer fra gruppe til gruppe, men vi sier minimum 2 for en normalstor skoleklasse. Derfor spanderer vi aktiviteter på to ledere per klasse.

Hvilket ansvar har lederne?

Lederne har ikke noe ansvar under aktivitetene, men bør være til stede under hele oppholdet i tilfelle en elev trenger hjelp med noe eller situasjoner skulle oppstå i gruppen.

Hvilke aktiviteter skal vi velge?

Det varierer noe fra gruppe til gruppe, men de absolutt mest populære aktivitetene våre er rafting, gokart, rappellering og paintball.

Dette er aktiviteter som samler hele gruppen, bidrar til teambuilding og samtidig utfordrer den enkelte elev til å sprenge egne grenser.
Har dere ønsker om aktiviteter som ikke står i programmet vårt så be om et tilbud. Vi kan få til det meste på forespørsel.
Vi kan være behjelpelig med transport fra togstasjonen på Geilo, eller buss fra hele Norge.

Hva skjer når vi bestiller skoletur?

De fleste bestiller skoletur i god tid, ofte 12-24 måneder før. Noen ganger er det vanskelig å være sikker på dato eller hvilke aktiviteter man ønsker, da kan vi legge dere inn som et tilbud. Dette er ikke bindende, men da holder vi av tidsrommet for dere. Etterhvert snakker vi sammen og legger en plan for oppholdet. Da bekreftes bestillingen og dere får en ordrebekreftelse på mail.

Noen uker før ankomst sender vi ut et informasjonsskriv med bl.a. regler og pakkeliste som kan deles ut blant elevene. Da er det på tide å bekrefte endelig antall deltakere.  4 uker før ankomst må vi ha eksakt antall.

Senest 4 uker før ankomst må vi også vite om noen elever har spesielle behov. Dette gjelder både i forhold til fysisk helse og måltider (allergier og religion). Når vi har fått nøyaktig antall deltakere sender vi ut en faktura som har forfall ca. 3 uker før ankomst.

Hvordan er det med forsikring?

Alle deltakere er forsikret under våre aktiviteter, men vi anbefaler å tegne en reiseforsikring i tillegg. Da er man sikret om man skulle miste noe på turen, eller om man skulle bli syk og måtte avbestille.

Kan vi avbestille?

Vi har 1 mnd avbestillingsfrist uten kostnader.

Hva om noen blir syke rett før avreise?

Vi krever betaling 3 uker før ankomst, men om noen blir syke vil det som regel dekkes av vedkommendes reiseforsikring, som vi anbefaler alle å ha.

Hvordan foregår en typisk skoletur?

Programmet er selvsagt avhengig av hva gruppen har valgt av aktiviteter, vi setter opp et forslag til program, som dere får i forveien. Da har dere en viss idé om hvordan dagene kan se ut. Vi ser også an værmeldingene før vi avgjør endelig rekkefølge på aktivitetene. F.eks. er det ikke noe problem å rafte i øs-pøs-regn (man blir jo våt uansett!), men å klatre opp til rappellveggen i det samme været kan være sleipt og ekkelt. Derfor prøver vi etter beste evne å tilpasse programmet etter værforholdene og det kan vi ikke gjøre et halvt år i forveien.

Våre fremste løsninger

Lavvopakke Start

Én overnatting i lavvocamp
Selvhusholdning eller catering
Paintball
Rafting
Teambuilding om kvelden

Kr 1.190,- per person

Lavvopakken

To overnattinger i lavvocamp
Selvhusholdning eller catering
Fjelltur med guide
Rappellering
Rafting i Numedalslågen
Paintball
Teambuilding om kvelden

Kr 2.150,- per person

Lavvopakke XL

To overnattinger i lavvo
Selvhusholdning eller catering
Paintball
Rappellering
Rafting i Numedalslågen
Gokart cup
Teambuilding om kvelden

Kr 2.690,- per person

Aktivitetspakken

To overnattinger inne med frokost, matpakke og middag
Rafting i Numedalslågen
Rappellering
Gokartcup
Paintball
Teambuilding om kvelden

Pris: kr 3.490,- per person

Huskeliste:

Sengetøy (laken, dynetrekk,putevar for de som bor på inne, varm sovepose og liggeunderlag for de som bor i lavvo)
Håndklær
Såpe (shampo etc.)
Varme klær (gjerne lue og hansker)
Ullundertøy/superundertøy
Regntøy
Støvler
Praktiske sko
Termos
Kamera
Lommepenger
Toalettsaker
Evt. medisiner
Mobiltelefon
Ladere

Kontakt oss

Telefon 32 09 38 20