fbpx
Utdrikningslag - Dagali Opplevelser

Er du så heldig at du får være forlover? En stor ære og et hyggelig oppdrag, men å arrangere utdrikningslag kan fort bli et stressende prosjekt. Heldigvis hjelper vi deg hele veien og lager hele opplegget. Er dere flere enn 10 eller kjøper aktiviteter for minimum kr 1000 per person, spanderer vi aktivitetene på bruden/brudgommen.

Vi tilbyr en rekke spennende aktiviteter som passer godt for utdrikningslag av begge kjønn. I sommerhalvåret er det rafting, gokart og paintball som er toppselgerne, mens i vinterhalvåret står snøscooteraktiviteter øverst på lista.

Overnatting

Vår lavvocamp er et populært overnattingssted for utdrikningslag om sommeren. Der har vi store lavvoer med plass til alt fra 7 – 50 personer. Lavvoene har gulv, liggeunderlag og bålplass. Vi selger ved, men dere må ha med egne soveposer. Det er sanitæranlegg med dusj/wc ca 200 meter unna. Dere kan låne grill hos oss om dere ønsker, og det er også mulig å få servert alle måltider (for grupper på min. 10 personer).

Vi har også gode avtaler for hytter og leiligheter her i Dagali, i Uvdal og på Geilo, samt på Dagali Hotel og flere av hotellene på Geilo. Fortell oss litt om hva dere ønsker av overnattingsstedet så skal vi sørge for et godt tilbud.

Servering

Vi kan levere alle måltider til grupper som ønsker det. Hva med en varm gryterett servert etter noen timer på isbanen, suppe og rundstykker i lavvocampen før raftingturen eller en deilig grillmiddag etter dagens aktiviteter?

Ønsker dere å ordne maten selv er det ikke noe problem, vi har gassgriller til utlån. Dere velger om dere vil sitte ute og se på det som foregår, inne  eller i vår koselige grillhytte.

Se vår cateringmeny her: Cateringmeny 2015

Tips og råd for deg som skal arrangere utdrikningslag:

Å være forlover er en stor ære, men det følger også en del forpliktelser med oppgaven. Å arrangere utdrikningslag er morsomt, men også arbeidskrevende. Her har vi samlet noen tips og råd for deg som skal arrangere utdrikningslag. Du får tips til pakkeløsninger og aktiviteter som egner seg.

Hvem skal drikkes ut?

Brud eller brudgom? Adrenalinjunkie eller veldig forsiktig?
Utdrikningslaget skal selvsagt være morsomt for alle, men det aller viktigste er at bruden/brudgommen har det gøy. Noen elsker overraskelser og synes alt som inkluderer fart og spenning er gøy, andre liker best å ha kontroll på
det meste og vil helst ikke bli overrasket. Enkelte synes det er gøy å bli «driti ut», andre hater det.

Husk at det skal være bruden/brudgommens dag!

Vi vil vite…

Det er et par ting vi gjerne vil vite når du ber om et tilbud:

  • Hvor mange regner dere med å bli?
  • Har dere et omtrentlig budsjett?
  • Trenger dere overnatting? Hvor mange netter? Hva slags standard? Lavvo, leilighet/hytter, hotell?
  • Trenger dere transport?
  • Ønsker dere servering?

Noen tips til deg som er forlover:

Sett opp et nøyaktig budsjett. Det har lett for å bli til at forloveren sitter igjen med uforutsette kostnader etterpå. Det er dumt og unødvendig!

Ta med alle utgifter, aktiviteter, overnatting pleier man å huske, men husk at det fort går noen kroner til transport, mat og drikke og tilbehør som kostyme til brud/brudgom. Lag en oversikt over hva dere planlegger og finn ut hva som er et
akseptabelt prisnivå per person.

Lag en påmeldingsfrist og ta forhåndsbetaling. Brud/brudgom bør ikke betale noe. Disse utgiftene bør fordeles på resten av selskapet.

Vi fakturerer med betalingsfrist 2 uker før arrangementet. Som arrangør må vite hvor mange dere er og hva dere skal gjøre for å kunne planlegge i forhold til bemanning, utstyr og bestilling av mat. All erfaring viser at det sjelden kommer så mange som man først antar og da er det mye bedre å ha det avklart i god tid.

Organisering

For deg som skal organisere det hele er det også lettere å forholde seg til. Da vet du nøyaktig hvor mange som skal være med og slipper å ta jobben med å samle inn penger i etterkant. Skulle det bli flere enn det som opprinnelig er påmeldt lar det seg som regel løse, men da må vi få beskjed før dere kommer.

Sosiale medier som Facebook er fine for å finne gamle venner og lage planer. Det går an å sende meldinger til folk man ikke er venn med, og det er ofte lettere å finne folk på Facebook enn i telefonkatalogen nå om dagen.

Å lure den som skal gifte seg er moro, det er ofte morsomt når brud/brudgom ikke aner hva som skal skje. Skal man ”kidnappe” brud/brudgom er det lurt å alliere seg med familien og eventuelt vedkommendes arbeidsgiver. La gjerne den som skal drikkes ut tro at han/hun skal noe helt annet, for eksempel på tur med danskebåten med familien eller på et kurs med jobben.

Vi blir gjerne med på en bløff, men pass på at ikke skuffelsen blir for stor når bløffen blir avslørt. Det er ikke så festlig å tro at man skal fly helikopter til Bergen når det viser seg at man skal kjøre gokart i Dagali. Å sette på sele for strikkhopp og snakke om fallskjerm, før man plasserer bruden/brudgommen i en rallybil pleier imidlertid å være en stor suksess.

Pass på at brud/brudgom har med seg nødvendig klær og utstyr. Skal vedkommende lures av gårde bør dere sørge for å ta med det han/hun trenger.

Generell info

Det finnes mange måter å transportere brud/brudgom på. Noen kommer i småfly eller helikopter, noen blir plukket av en bekjent med politibil eller en bonde med traktor. Vi kan hente dere hjemme eller på togstasjonen på Geilo, eller så kan dere selvsagt kjøre hit selv.

Et felles tema for bekledning kan være morsomt. Det er lett og billig å få trykt opp personlige t-skjorter om man vil gjøre det enkelt. Ellers kan man få brud/brudgom til å skille seg ut. En stor, hvit kanin og en gruppe jegere legges utvilsomt merke til. Ta med den gruppa på paintballbanen og vi kan love at den stakkars kaninen vil få det tøft! Vi har sett store babyer, rockestjerner, damer utkledd som menn og omvendt, gorillaer, prinsesser og pirater og mye annet.

Det er lov å være harry, men da bør det også være morsomt, ikke bare pinlig.

Alkohol kan være en pådriver, men bør ikke være hovedmålet. For våre aktiviteter er det krav om at man må være edru, så det begrenser seg til en viss grad. Vær obs på at toleransen for alkohol kan være lavere enn ellers etter en lang dag med mye aktivitet. Derfor bør man være litt forsiktig med å dra i gang de hardeste drikkelekene. Det er ikke så gøy om brud/brudgom sovner eller kaster opp rett etter middag.

Litt bilder